Gea 9

GEA: Kao devojčica postala je pripadnica kaste Zaštitnika − ratnika koji od pamtiveka čuvaju našu dimenziju od uljeza − kad je jedan demon spržio njenu prethodnicu... i njene roditelje. Mlada, neiskusna i nedisciplinovana, Gea se ipak trudi da bude što bolji Zaštitnik.

 

KALJOSTRO: Na prvi pogled kućni mačor, Kaljostro je Gein verni sadrug i pomoćnik. Kad u našu dimenziju stigne neki uljez, Kaljostru se na čelu pojavi bela zvezda i u stanju je da odvede Geu na tačno mesto gde se proboj u našu dimenziju odigrao.

DIVA: Geina zakleta neprijateljica, Diva je „peta kolona“ Krvničkog soja, đavola, poslata na naš svet kako bi pripremila invaziju. Nedavno je s demonskog ranga „Ardat-Lili“ degradirana na „Lilitu“ jer je Gea ubila njenog gospodara, demona Egzarha.

LEONARDO: Hendikepiran od struka nadole, Leo je jedini Gein prijatelj koji zna njenu tajnu i usled toga je postao Gein posilni, pomoćnik. No, Gea i Leo su vremenom postali više od običnih prijatelja...

ZIGFRID: Gej i time se diči, Zig je Leov drugar i fizioterapeut. U slobodno vreme igra hokej, gde je poznat kao „Orka, kit ubica“, i bavi se društvenim aktivizmom.

TEŠKAŠ: Pripadnik posebnog reda Zaštitnika, praktično neuništiv. Teškaši su bučni, drčni balvani i primitivci koje nije briga šta ko misli o njima... ali su jaki kô zemlja. Gea se srela s jednim od njih pre nekoliko meseci i nije joj ostao u lepom sećanju.

Ovde možete preuzeti pdf fajl za pregled izdanja.

Adresa:

Beograd, Lomina 5
TC Zeleni venac (ugao Kameničke i Lomine).
Lokal br. (suteren)

Telefoni:

011/2622867
064/6465755
064/6465759