Hulk - Kraj: Poslednji Titan

 

 

 

 

Zvali su ga Frankenštajnom atomskog doba…
Doktorom Džekilom i gospodinom Hajdom atomskog doba…


Čovek je konačno uspeo. Zbrisao je sa lica Zemlje skoro sav živi svet, sem bubašvaba, uključujući i sopstveni soj. Ali neko je ipak ostao. Neko je opstao, uprkos nuklearnom holokaustu koji je opustošio nekada predivnu, zelenu planetu. Od zelenog, sada je ostao samo ON. HULK! I njegov nejaki alter ego, Brus Baner. U lutanjima opustošenim i mrtvim predelima svaki od njih dvojice ima svoj cilj. Hulk želi da ga konačno svi ostave na miru, a Baner da najzad pronađe svoj mir. Progonjeni duhovima prošlosti njih dvojica će se sukobiti u poslednjoj bici.

Ova psihološka drama, neuobičajena za Marvelovu produkciju superherojskog stripa, u sebi sažima primordijalne priče poput mita o Prometeju, sa onim savremenijim,  koje simbolički govore o sudbini čovečanstva koja postaje sve verovatnija, poput Ja sam legenda, Ričarda Metisona. Ona nas tera na razmišljanje, unosi onespokojavajući strah, i postavlja pitanje – šta je to autodestruktivno u ljudskom rodu, koja je to klica u čoveku koja ga gura prema samouništenju?

Piter Alen Dejvid kroz intrigantnu priču i Dejl Kjoun majstorskim crtežom koji je upotpunjuje, predstavljaju nam ovu, moguće blisku, a svakako ne tako nemoguću budućnost.

Adresa:

Beograd, Lomina 5
TC Zeleni venac (ugao Kameničke i Lomine).
Lokal br. (suteren)

Telefoni:

011/2622867
064/6465755
064/6465759